Návod na aplikaci Rubio WoodCream na nové dřevo

Návod na Aplikaci Rubio WoodCream na Nové Dřevo: Ochrana a Krása v Každém Kroku

Rubio WoodCream je revoluční hydrofobní krém na bázi vosku, navržený pro barvení a ochranu vertikálního dřeva. Jeho unikátní krémová struktura v kombinaci s hydrofobní technologií přináší vodoodpudivé výhody a poskytuje dřevu trvale bezpečnou a samočistící ochranu.

Postup Aplikace:

Krok 1: Příprava Povrchu Obruste povrch, odstraňte případné škrábance, a dokončete brusivem o zrnitosti 80-120.

Krok 2: Čištění s Exterior Wood Cleaner Vyčistěte povrch použitím Exterior Wood Cleaner. Navlhčete povrch čistou vodou a poté použijte směs 10 % čističe a 90 % vody. Důkladně očistěte nylonovým kartáčem, nechte zaschnout.

Krok 3: Aplikace WoodCream Před použitím WoodCream důkladně promíchejte. Nanášejte rovnoměrně na svislý povrch štětcem. Pracujte po částech širokých 3 až 4 desky. Ponechte mokrou hranu.

Krok 4: Schnutí Povrchu Nechte povrch zaschnout po dobu minimálně 12 hodin.

Volitelný Krok 5: Druhá Vrstva WoodCream V případě potřeby naneste druhou vrstvu po minimálně 3 hodinách. Zřeďte WoodCream Softener (25% nebo 50%), aby se dosáhlo požadovaného výsledku.

Tipy pro Úspěšnou Aplikaci:

  • Připravte dřevo pomocí Exterior Wood Cleaner.
  • Vyhněte se přímému slunečnímu záření během aplikace.
  • Při vysokých teplotách nebo nedostatku stínu použijte zředěné WoodCream s WoodCream Softener.
  • Dobře promíchejte před použitím a při použití více nádob na jednom místě smíchejte pro rovnoměrný výsledek.

Pamatujte: Nejprve udělejte malý test na identickém dřevě a vždy používejte na údržbu a čištění pouze přípravky od Rubio. S Rubio WoodCream zajistíte nejen vynikající ochranu, ale i krásu vašeho dřeva.